integratie therapie

 

introductie integratieve therapie
werkwijze, kosten en vergoeding
integratieve psychotherapie
hypnotherapie
craniosacraal therapie
horses that move you
english
reacties van clientenSamen met Renée ben ik mijn patronen onder de loep gaan nemen. Renée doet dit met veel professionaliteit en mededogen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en snap beter waarom ik reageer zoals ik reageer. Mede door haar hulp kan ik beter met mijn moeder omgaan en snap ik haar onmogelijkheden en hoe ik daar in het verleden op moest reageren/heb gereageerd en hoe dit mijn handelen naar anderen heeft bepaald. Ik heb een enorme groei doorgemaakt en ik ben erg blij met haar hulp.

Toegevoegd: januari 10, 2015
Verwijder Reageer Bekijk IP adres
Nadat ik al jarenlang extreme last had van het prikkelbare darmsyndroom en na een jaar bij het ziekenhuis te hebben gelopen, besloot ik dat het tijd was voor hypnotherapie. Dit voelde voor mij als de laatste kans om mijn buikklachten en de negatieve invloed op mijn stemming en leven te verbeteren.

Toen ik bij Renee binnen stapte, voelde het voor mij meteen goed en vertrouwd. Renee heeft een fijne en open houding, luistert goed naar je en stelt haar behandelplan goed af op jouw persoonlijke behoeften. Na een aantal sessies voelde ik al snel verbeteringen optreden: ik voelde me emotioneel meer in balans, sterker en meer in controle. Met als gevolg dat mijn buikklachten ook afnamen.

Dankzij Renee’s hypnotherapie sta ik nu veel meer ontspannen in het leven, leef ik meer in het moment en geniet ik weer van de kleine dingen. Af en toe als de spanning weer toeneemt, luister ik weer een tijdje naar opnames van Renee en voel ik me na een aantal dagen weer meer ontspannen en wordt mijn buik ook weer rustiger. Dankzij de rustige, fijne en persoonlijke aanpak van Renee sta ik weer vol energie en geluk in het leven en hoef ik mij niet meer zorgen te maken om mijn buik. Ik zal dan ook mijn hele leven profijt hebben van haar therapie.


Toegevoegd: september 22, 2014
Verwijder Reageer Bekijk IP adres

In een beperkt aantal wonderlijke behandelingen heb ik ontdekt waar mijn valkuilen liggen, zodat ik met hernieuwde zelfverzekerdheid een nieuw pad kan inslaan

Toegevoegd: februari 10, 2014
Verwijder Reageer Bekijk IP adres

Ik heb met hulp van Renée weer de rust gevonden in een hectische periode van mijn leven. In een periode waarin alle vaste waarden in mijn leven instortten en/of op losse schroeven stonden, leerde Renée me mijn gevoel en intuïtie te vinden en erop te vertrouwen. Hierdoor komen problemen in perspectief en ben ik weer in staat om ze zelf ter hand te nemen.

De werkwijze van Renée is natuurlijk, het lijkt niet vastomlijnd of met een vooropgezet plan maar geeft wel een voelbare verbetering in alle fasen van je eigen proces. Daarbij laat Renée niet na je met de neus op de feiten te drukken.


Toegevoegd: juni 26, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres

Ik word achtervolgd door het woord onoordeelkundig, dat ik in een eerdere reactie had gebruikt, het moet natuurlijk zijn: in staat om zonder oordeel te luisteren. Bij deze heb ik m' n gemoed ontlast. Marjan.

Toegevoegd: juni 17, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres
Op mijn tachtigste jaar nog vrede met mezelf te sluiten, de vijandigheid achter me te laten, te ontdekken dat gevoelens niet fout of goed zijn maar gewoon feiten, dit niet alleen te weten maar vooral te voelen, waardoor het pas echt waar wordt, is niet minder dan een wonder en geeft een innerlijke rust ten opzichte van mezelf en ook ten opzichte van anderen. Hierbij ben ik door Renée fantastisch geholpen door haar onoordeelkundig luisteren en haar aanraking. Ik ben haar daar oneindig dankbaar voor.

Toegevoegd: juni 10, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres

Met de oordeelloze hulp van Renee blijken 'de dingen' vaak verrassend eenvoudig te zijn.

Toegevoegd: mei 24, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres
Ik kijk terug op een bijzonder proces waar Renee een hele belangrijke rol in gespeeld heeft. Ik ben heel blij met de behandelingen en vooral ook de gesprekken die ik gehad heb met Renee. In mijn privé omgeving raad ik haar behandeling regelmatig aan en bij deze doe ik dat ook van harte.

Toegevoegd: mei 23, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres
Renée heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Mijn buikpijn, veroorzaakt door Prikkelbaar Darm Syndroom, begon mijn leven te bepalen. Ik kon niet ontspannen op een plek waar ik nog niet bekend was door angst dat ik een buikpijnaanval zou krijgen, iets wat de frequentie van 'buikpijnaanvallen' alleen maar vergrootte.

In gesprekken met Renée heb ik geleerd de patronen te leren herkennen en te leren hoe je moet loslaten. Door hypnose en later door zelf-hypnose, heeft Renée mij geholpen mijn buikpijn onder controle te krijgen.

Ik kan nu gaan en staan waar ik wil en de keuzes maken die goed voor mij zijn en niet voor anderen. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug en raak niet meer in paniek als mijn buik opspeelt: binnen een minuut heb ik alles weer onder controle.

Hartelijk dank Renée!


Toegevoegd: mei 20, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres
Een zoektocht.
Naar wie je bent en wat je wilt.
Door die zoektocht ontdekken wat het is om in je kracht te staan.
Ook ontdekken dat zoeken niet altijd hoeft, soms is het er al.
Dit alles op een zeer concrete en persoonlijk gerichte manier.
Elke keer een stap.
Een stap dichter bij mezelf.

Toke


Toegevoegd: 11 April, 2013
Verwijder Reageer Bekijk IP adres


Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts


Therapeut sinds 1986,
gevestigd in Amsterdam.
Zie CV

renee van steenderen