integratie therapie

 

introductie integratieve therapie
werkwijze, kosten en vergoeding
integratieve psychotherapie
hypnotherapie
craniosacraal therapie
horses that move you
english
introductie integratieve therapie
Vol zin... Zinvol in het leven staan?
Door de keuzes die we maken geven we vorm aan ons leven. Deze keuzes zijn in meer of mindere mate gebaseerd op onbewuste denkpatronen en soms lopen we daarin vast..

Als therapeut zie ik mezelf als begeleider die je helpt jouw patronen te herkennen en waar nodig te veranderen, los te laten. Iemand die je een spiegel voorhoudt, zonder oordeel, waardoor je je (weer) bewust wordt van je kracht, talenten, dromen, wensen en leert werken met je grenzen, valkuilen, beperkingen en angsten. Een weg waarin je je eigen-wijsheid weer ontdekt, thuiskomt bij jezelf.

Ikzelf ervaar dit als een weg naar vrijheid. Hoe meer ik leer om op een open, niet oordelende manier naar mijzelf en mijn omgeving te kijken, hoe meer ik een gevoel van vrijheid van handelen ervaar. Vrij om open in het leven te staan, te genieten, te geven en het onvermijdelijke te accepteren.

Kortom, om vol zin, zinvol in het leven te staan.

Keuze van aanpak
Afhankelijk van waar je in eerste instantie de nadruk op wilt leggen, kun je kiezen voor een gespreksgerichte aanpak in de vorm van integratieve psychotherapie of een meer lichaamsgerichte aanpak in de vorm van craniosacraaltherapie. Natuurlijk is er een grote overlap tussen deze twee manieren.

Zie ook: www.therapeutvinden.nl

   
logo integratieve therapie

Renee van Steenderen Therapeut sinds 1986,
gevestigd in Amsterdam.
Zie CV

renee van steenderen

 

neem contact op reacties van clientenNu ook op facebook